Granātābolu un sīpolu raita
 
	
	Raita ir ēdienu piedeva, kuras izcelsme ir Indija, parasti to gatavo no dahi jeb jogurta. Šī indiešu jogurta mērce būs lieliska piedeva asajiem un garšvielām bagātajiem indiešu virtuves ēdieniem, kā arī laba piedeva pie gaļas ēdieniem.
Sastāvs:
½ tējk. EAST END Romiešu kumīna sēklas (Jeera), maltas
 250 g Baltais bez piedevu jogurts
 1 Sarkanais sīpols, smalki sagriezts
 ½ Zaļais čili pipars, smalki sagriezts
 1 Granātābola sēklas
 Svaiga piparmētra, sakapāta
MARSEL Jūras sāls, smalkais pēc garšas 
 
 Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas samaisa kopā viendabīgā masā. Apkaisa ar sakapāto piparmētru. Pasniedz!
